6 Klaas Party

Van fascinatie naar vak

In al mijn werkzame jaren in de vastgoedwereld heb ik het altijd fascinerend gevonden waarom mensen met elkaar in zee gaan.

 

Van lieverlee is het mijn vak geworden om de signalen en de hulpmiddelen te herkennen en te ontwikkelen om het mensen onderling makkelijk te maken om elkaar uiteindelijk heel rationeel opdrachten te gunnen.  De ware kunst is voor mij dan om dat ook zakelijk prettig en goed te laten voelen, voor langere tijd.

 

Met de oprichting van Bedaux Properties Development heb ik zelf mogen ervaren dat het ook mogelijk is om zonder een grote en gerespecteerde onderneming achter je,  mooi werk gegund te krijgen.

 

Hoe mooi het ook is als een eenmansorganisatie aan uitdagende vastgoedopdrachten te mogen werken, uiteindelijk zit mijn echte passie erin om samen met anderen het commerciële verschil te kunnen maken en mooie verrassende zaken in beweging te krijgen.

 

Van stilstand naar beweging is voor mij toch de ware kick. Als de trein eenmaal loopt geef ik het stokje weer graag door aan anderen, die daar weer beter in zijn.

 

Hoog tijd om daar mijn vak van te maken en anderen daarvan mee te laten genieten!

 

KLAAS